بلاگ

چسب های ساختمانی

از آغاز صنعت ساختمان سازی تا کنون انواع چسب‌ ساختمانی جزو ارکان جدایی ناپذیر این صنعت به شمار می‌آیند. در واقع چسب‌ ساختمانی یکی از پرکاربردترین و در عین حال کارآمدترین ابزارهای ساخت و ساز محسوب می‌شود. چسب‌ ساختمانی دارای انواع متنوعی است که هرکدام کاربرد ویژه خود را دارد. در این مقاله بر آن هستیم که شما را با انواع رایج این چسب‌ها از جمله چسب بتن، چسب سنگ و چسب کاشی و سرامیک و موارد کاربرد هریک از آنها آشنا کنیم

یکی از انواع چسب ساختمانی، چسب بتن است. این چسب یک ماده افزودنی بتن است که به صورت امولوسیون شیری رنگ عرضه می‌گردد. افزودن چسب بتن به مخلوط بتن باعث ارتقای خاصیت چسبندگی بتن به سایر مصالح، چسبندگی سنگدانه‌های بتن به یکدیگر، آب بندی، افزایش مقاومت کششی، خمشی و طول عمر آن می‌گردد. یکی از مهم‌ترین خاصیت‌های چسب بتن، افزایش خاصیت چسبندگی بتن، به ویژه به بتن‌های قدیمی‌تر است. برای همین منظور از چسب بتن برای ترمیم سطحی و ترک خوردگی‌های بتن استفاده می‌شود. یکی دیگر از کاربردهای چسب بتن در آب بندی استخرهاست زیرا این چسب از نفوذ آب به لایه‌های زیرین جلوگیری می‌کند.

از دیگر انواع رایج چسب ساختمانی، چسب کاشی و سرامیک است. این چسب ترکیبی از سیمان و افزودنی‌های شیمیایی است که در اتصال کاشی و سرامیک به دیوار یا کف به عنوان جایگزینی برای ملات ماسه و سیمان مورد استفاده قرار می‌گیرد. چسب کاشی و سرامیک علاوه بر دارا بودن خاصیت چسبندگی بالا، در برابر نفوذ آب مقاوم است. برای همین منظور از این نوع چسب در کاشی‌کاری سرویس بهداشتی استفاده می‌شود. چسب کاشی و سرامیک دارای دو نوع پودری و خمیری است.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *